Familieforøgelse er forbundet med utrolig meget spænding, glæde og kærlighed – men det kan også være lidt en tid, hvor bekymringerne kan drille lidt. F.eks. er der jo lidt udgifter forbundet med lillefisen. 

Det kan være ting som barnevogn, tremmeseng, dyner og sengetøj, ammepude, puslepude og tøj til den lille, er også en ret god idé. Det er mange udgifter på en gang og kan være lidt af en prøvelse for alle budgetter.

Men du kan faktisk købe babyudstyr på afbetaling på de fleste webshops og dermed lette det økonomiske pres lidt.

Her kan du købe babyudstyr på afbetaling

Der er rigtig mange webshops, der efterhånden tilbyder, at du kan købe babyudstyr på afbetaling. Og det er ret enkelt – du skal blot gøre som du plejer, når du handler online. Du skal bare vælge fakturabetalingsmuligheden som betalingsmetode i stedet for.

Du kan købe babyudstyr på afbetaling hos webshops som f.eks. MamaMilla, LillePip, naturebaby.dk og mange flere. Så der er rigelig mulighed for hjælp, når der skal handles ind til den lille ny i familien.

Luksusbaby.dk Lillepip.dk Buump.com Ugleunger.dk Minegenverden.dk Membantu.dk

 

Fordele ved at købe babyudstyr på afbetaling

Vi kender alle de lidt stramme måneder, som f.eks. december – her kan det være en fordel, at kunne skubbe betalingen til januar. For køber du babyudstyr på afbetaling, får du nemlig først fakturaen efter 30 dage.

Du behøver heller ikke, at optage et forbrugslån, som skal forklares i banken. Ved at købe babyudstyr på faktura, kan du nemlig vente med at betale, til du får løn og børnepenge, eller dele betalingen op i mindre bidder, så det ikke gør nær så ondt på kontoen.

Sidst men ikke mindst, kan du købe lige det du mangler til din baby nu og her, om det er for få hundrede kroner eller op til flere tusinde kroner, det er helt op til dig – det er dit valg når du køber babyudstyr på afbetaling.

Vigtigt at huske, når du køber babyudstyr på faktura

Dog er der lidt tanker du skal have med i baghovedet, når du køber babyudstyr på afbetaling. Det er vigtigt at du tænker, før du handler. Forstået på den måde, at det er en god idé, at tjekke omkostningerne forbundet med afbetalingen. 

Derudover er det en fantastisk hjælp til de uforudsete hændelser, som f.eks. en tur til tandlægen, der ødelægger de planlagte ting som en barnevogn – men pas på med at købe ting du egentlig ikke har behov for.