Måske har du hørt om, at man kan handle online og klare betalingen senere. Måske har du også tænkt, at det nok er lidt farligt og slet ikke noget for dig. 

Men: Vi kan alle havne i situationer hvor budgettet er lidt presset, f.eks. omkring jul og nytår – ville det så ikke være rart, at kunne købe dine gaver på afbetaling og trække betalingen til januar, hvor der er lidt mere luft i budgettet?

Find gaver på faktura her

Herunder kan du finde webshops, der tilbyder gaver på afbetaling og faktura.

Gaver til børn

Luksusbaby.dk Coolshop.dk Bahne.dk Lillepip.dk Legehjulet.dk Ugleunger.dk Minegenverden.dk

Gaver til kvinder

Saxo.dk Besos.dk Loveofgreen.dk Intimo.dk Netlingeri.dk

Gaver på afbetaling til enhver anledning

Faktisk er det en skøn hjælp til enhver anledning, at kunne købe dine gaver på afbetaling, ikke kun i forbindelse med julegaverne. Det kan f.eks. også være, at svigerfar fylder rundt og holder stor fødselsdag, måske er det kæresten der skal forkæles lidt ekstra til valentinsdag eller det kan være, at bedstevennen skal giftes med polterabend og stor fest. 

Det kan altså både være gaver i form af f.eks. smykker og ure, tøj til alle aldre og køn, legetøj til de små eller måske det nyeste elektronik til teenageren. Det er faktisk kun din fantasi der sætter grænser for, hvilke gaver du kan købe på afbetaling.

Fandt du ikke den perfekte gave, så find flere gaveideer på gaveinspiration.dk.

Er det farligt at købe gaver på afbetaling?

Det er som nævnt ikke farligt, at købe gaver på afbetaling. Du skal se det som en god hjælp, du kan benytte dig af i trange tider. Eller hvis du f.eks. har udsigt til, at få penge tilbage fra SKAT i næste måned, men det altså er lige nu, at du er inviteret til kollegaens jubilæum.

Du skal blot huske på, at køb af gaver på afbetaling fungerer som et lån og derfor, skal du kunne betale hele beløbet tilbage igen. Du skal også være opmærksom på omkostningerne i forbindelse med afbetalingen. Der kan nemlig godt komme lidt renter eller gebyrer lagt til startbeløbet.

En god regel du kan følge, når du overvejer at købe gaver på afbetaling, er aldrig at købe for mere, end du ellers ville have gjort. Det er nemlig vigtigt, at have med i baghovedet, at hvis du ikke kan betale beløbet tilbage, så vil du blive registreret i RKI.

RKI (Ribers Kredit Information) er kort fortalt et register, hvor virksomheder kan registrere personer som værende dårlige betalere, hvis de har ubetalt gæld. Er du først registreret her, kan du nemlig fremadrettet have svært ved, at låne penge i banken eller købe på afbetaling.