At skifte møbler som sofaen eller måske sengen, er ofte forbundet med ret store udgifter. Og for det meste også noget vi planlægger og overvejer i længere tid. Men det kan ske for alle, at de uforudsete udgifter, pludselig kan sætte en stopper for dine planer.

Det kan være bilen der vælger at stå af eller tandlægen har andre planer for din opsparing. Hvorom alting er, så er det i hvert ikke altid, at tingene går som planlagt. Men håbet for udskiftningen af møblerne, er ikke ude endnu. Du kan nemlig købe møbler på afbetaling.

Her finder du møbler på faktura

Bahne.dk Emma.dk Lepong.dk

 

Hvordan køber man møbler på afbetaling?

Ja den er god nok – ligesom det er muligt, at du online kan købe legetøj, madvarer, tøj eller sko på afbetaling. Kan du faktisk også finde webshops med selvsamme service, ved køb af møbler som f.eks. sofaen, vitrineskabet, lænestolen eller sengen. 

Det kan også være, du har brug for lidt forskellige møbler til det nye børneværelse. Børn kan arve meget fra storebror eller søster, men lige møblerne er en helt anden sag. Alle børneværelser skal jo have i hvert fald en seng og lidt kommoder osv.

Altså kan du købe dine møbler på afbetaling og vente med betalingen til måneden efter. Eller dele betalingen ud over flere måneder, så afdragene bliver mindre pr. måned. Det vil sige, at du ikke behøver at have en opsparing klar, men kan købe når det passer dig.

Værd at vide ved køb af møbler på afbetaling

Når du har fundet det eller de møbler du gerne vil købe, skal du blot vælge afbetaling eller faktura som betalingsmetode. Det er dog vigtigt at have i baghovedet, at når du køber et møbel på afbetaling, så fungerer det ligesom et lån. Derfor skal du være opmærksom på, at det kan have visse omkostninger i forbindelse med renter osv.

Fordi det fungerer som et lån, vil den pågældende webshop også gerne tjekke om du er registreret i RKI. Man kan nemlig ikke købe på afbetaling, hvis man allerede er opskrevet her. Derfor er det også en god idé, kun at købe på afbetaling, hvis man er sikker på at kunne betale tilbage.

En anden god ting at huske er, at jo hurtigere du kan betale lånet tilbage, jo mindre skal du betale til gebyrer og renter. Derfor er det også en rigtig gode idé, at overveje dine muligheder grundigt, hvilken form for køb der passer bedst ind til din økonomi.