Smykker bliver ofte anvendt, som en måde at udtrykke, hvor meget man holder af en person. Det ser vi blandt andet til Valentins dag – men nogle gange falder de begivenheder hvor smykkegaver er sagen, ikke lige der hvor kontoen er spækket med penge – vi har alle været der. 

Valentins dag falder f.eks. altid i februar, og hvem vælter i penge efter en december med jul og nytår? Her kan det være en fantastisk hjælp, at du faktisk på mange webshops kan købe smykker på afbetaling.

Her finder du smykker på afbetaling

GuldsmedOestergaard.dk DyrbergKern.dk byFalck.dk Bahne.dk SorelleJewellery.dk Loveofgreen.dk DropsbyShzirley.dk Mulieres.dk

 

Smykker på afbetaling – hvad betyder det?

Som sagt kan du, hvis du mangler noget fint til dig selv eller en betydningsfuld gave, til en du holder af, benytte dig af den mulighed, at købe smykker på afbetaling.

Du skal blot gøre som du plejer, når du handler online. Når du har valgt dine smykker til kurven og skal til at betale, vælger du ganske enkelt fakturabetalingsmuligheden som betalingsmetode, udfylder formularen og hvilken type kredit du gerne vil benytte. 

Nu er du i gang med at købe smykker på afbetaling og skal ikke gøre mere. Bliver du godkendt til kreditten, vil du modtage dine varer og først få en faktura efter 30 dage.

Udvalget af smykker på faktura

Smykker kan betyde meget forskelligt fra person til person. Nogle kan have en helt særlig plads i hjertet, måske på baggrund af giveren eller fordi det er gået i arv gennem flere generationer. 

Andre smykker kan være endt i indkøbskurven lidt tilfældigt, fordi de lige matchede outfittet til weekendens bryllupsfest eller temafesten på firmaet. Fælles for alle er, at de er fundet blandt et enormt stort udvalg – og det gælder også smykker på afbetaling.

Der er noget for enhver smag, alder og køn sætter ingen begrænsninger – valget er dit.

Ure, øreringe, halskæder, ringe, armbånd osv. Du kan også købe smykker på afbetaling med designernavne som blandt andet Kranz & Ziegler, Pernille Corydon, Flora Danica, Pilgrim – ja listen er lang.

Gode råd til køb af smykker på afbetaling

Det er selvfølgelig altid en rigtig god idé, når du køber smykker på afbetaling, at du aldrig køber for mere end du kan betale tilbage senere. 

Man kan hurtigt blive revet med af denne mulighed og det gælder også omkostningerne. Tjek altid renterne ved køb af smykker på faktura.

Det er en skøn hjælp vi alle kan have brug for. MEN som det gælder med alle lån – også køb af smykker på afbetaling – køb aldrig noget, der vil koste dig for meget i sidste ende.