At give en man holder af en parfume i gave, er altid et sikkert hit. Det er en dejlig måde at vise omsorg og forkælelse til modtageren. Særligt omkring Valentinsdag og jul er parfumen en meget populær gaveidé.

Det at man kan købe parfume på afbetaling, kan være en rigtig god hjælp lige netop omkring disse højtider. Budgettet kan f.eks. godt være en anelse presset omkring jul og nytår.

Stort udvalg af parfume på faktura

 Online kan du vælge imellem alle de kendte mærker indenfor parfume og endda tilføje f.eks. make up eller plejeprodukter til dit køb.

Bare for at nævne et lille udpluk af de kendte mærker, du kan vælge imellem – Hugo Boss, Lancôme, Calvin Klein, Giorgio Armani, Ralph Lauren og Gosh. Så der er mange muligheder online, for at købe parfume på afbetaling. Udvalget er ikke mindre, bare fordi betalingen falder senere.

Nicehair.dk Brandshop.dk Bahne.dk Coolshop.dk Cremedelacremeshop.dk

 

Hvorfor købe parfume på afbetaling

Det er nemlig muligt på mange webshops, at købe parfume på afbetaling. Fordelen ved at benytte denne service, er at du kan købe gaven til den du holder af, lige når det passer dig. Og først betale måneden efter, når der er lidt mere overskud på kontoen.

Det kan være, at du får penge tilbage i skat i næste måned, men det er lige nu, der er udsalg på lige din favorit parfume. Så er det jo fantastisk, at kunne bestille den og få den hjem med det samme, men først betale når fakturaen kommer efter 30 dage.

Det er også en mulighed, når du køber parfume på afbetaling, at dele beløbet op i mindre bidder. Så kan du købe alle julegaverne og få dem hjem inden jul, men vente med betalingen til månederne efter. På denne måde gør større indkøb ikke nær så ondt på kontoen.

Sådan køber du parfume på afbetaling

Det er ganske enkelt og overskueligt, at købe parfume på afbetaling. Du skal bare gøre som du plejer, når du handler online. Når du har valgt de varer du vil købe og vil betale, skal du blot vælge afbetalingsordningen i stedet for kort- eller mobilepay.

Når du har valgt denne, vil du blive bedt om, at udfylde en formular til kreditgodkendelsen. Og så er du i gang med at købe parfume på afbetaling. Det eneste du nu skal gøre, er at vente 30 dage på den første faktura. Det er da nemt og ligetil.