Det kan vist ikke komme bag på nogen, at de kære små vokser for hver dag der går – hvilket også betyder, at de vokser ud af deres tøj ret så hurtigt. Dette kan være en sand fornøjelse og en skøn mulighed for, at shoppe spændende nyt til de små poder.

MEN det er dog ikke altid at, det lige er så super godt planlagt. F.eks. er det ret vigtigt, at flyverdragten er i orden, når det pisker ned og fryser 5 grader. Dog var det også nødvendigt, at hunden kom til dyrlægen – en situation hvor ingen af delene kan undværes. 

Vi har alle prøvet det.

Her kan du købe børnetøj på afbetaling

Fin garderobe med børnetøj på faktura

Det er en skøn mulighed, når pengene er små, at købe dit børnetøj på afbetaling. Du kan nemlig vente med, at betale for f.eks. flyverdragten, til efter 30 dage når der er kommet løn eller hvis det passer med, at børnepengene kommer måneden efter. 

Det kan også være en mulighed, når du køber børnetøj på afbetaling, at dele beløbet op i mindre bidder og på den måned mærker du ikke helt det samme av i pengepungen. Så vil du blot modtage en faktura hver måned, indtil hele beløbet er betalt.

Børnetøj på afbetaling fra et væld af kendte mærker

Hvis du vælger den fantastiske mulighed, at købe dit børnetøj på afbetaling, kan du gå på opdagelse på f.eks. Smartkidz.dk, Tee Shoppen, Ugle Unger eller måske er Grønne Får lige sagen. Der findes mange flere webshops der tilbyder denne ordning.

Her vil du kunne søge alt lige fra overtøj, tøj eller sko og støvler, fra de skønneste mærker som Hummel, Name It, Only Kids, Mikk-Line, Joha og mange flere. Så selvom du køber børnetøj på afbetaling, går du altså ikke ned på udvalget eller kvalitet. Du har faktisk de samme muligheder som alle andre. 

Værd at vide om køb på faktura

At købe børnetøj på afbetaling er en skøn hjælp, vi alle kan have brug for en gang imellem. Det er bare vigtigt at huske på, kun at benytte ordningen, i de særlige tilfælde hvor det er nødvendigt. 

Det er især også vigtigt, at tjekke omkostningerne for afbetalingen, så du ikke betaler alt for meget i renter osv. Den bedste løsning er som regel, at betale hele beløbet ved første faktura, dette er nemlig omkostningsfrit.