Det kan godt være en lidt stor udgift for budgettet, når hele familien skal have nye sko eller støvler. Og her i Danmark er det lidt svært, med det skiftende vejr, at nøjes med et par sko til hele året.

Så mildt sagt, der skal altså en del fodtøj til. Men vidste du, at det faktisk er en mulighed, at købe sko på afbetaling?

Her kan du købe sko på faktura

 

 

Sko på afbetaling til hele familien

Du kan nemlig på rigtig mange webshops, købe sko på afbetaling. Og det er en fantastisk hjælp, vi alle kan benytte. Så kan du købe alle de sko familien har brug for, når der er udsalg, men gemme betalingen til måneden efter, hvor der er penge på kontoen igen.

Og det er nemt at finde fodtøj til alle, lige meget alder eller køn. Mange webshops har endda både tøj og sko, så det er muligt at handle alt på samme webshop. Så kan du have afbetalingen samlet et sted og spare eventuelle gebyrer, når du køber sko på afbetaling.

Beløbet du køber for, når du køber tøj og sko på afbetaling, bestemmer du nemlig selv. Også hvordan du vil betale beløbet tilbage. Du kan vælge at betale hele beløbet på en gang ved første faktura, eller dele beløbet op og betale lidt af gangen. Sidstnævnte kan dog koste et mindre gebyr pr. faktura.

Stort udvalg du køber sko på afbetaling

Når vil benytte dig af muligheden, at købe sko på afbetaling, kan du f.eks. gå på opdagelse på webshops som Klædeskabet.dk, Kings & Queens, Skobox.dk, Smartkidz, Modeoutlet.dk og mange andre. Det eneste du skal være opmærksom på, er om shoppen tilbyder denne service. Ellers gør du bare helt som du plejer, når du handler online.

Birkenstock, Angulus, Skechers, Vagabond, Rieker, Green Comfort og Bisgaard er blot nogle af de kendte mærker, du kan vælge imellem når du køber sko på afbetaling. Så du får altså ikke et mindre udvalg eller dårligere kvalitet, fordi du vælger at benytte dig af denne mulighed.