Vi lever i en tid hvor elektronik er en meget stor del af vores hverdag, især den yngre generation har lidt svært ved, faktisk at kunne eksistere, uden de helt nyeste mobiltelefoner og diverse gadgets.

Og vi har også efterhånden ret store krav til hvad elektronikken skal kunne og gerne i en så høj kvalitet som muligt – hvilket så ofte også afspejler sig på prisen. Derfor skal der dykkes dybt efter den halvstore tegnedreng, når man så skal betale ved kasse 1.

Dog er det ikke sikkert, at alle kan benytte sig af den mulighed – så kan du heldigvis købe dit elektronik på afbetaling.

Hvor kan man købe elektronik på afbetaling?

Det er ikke længere et helt ukendt fænomen, at handle online og købe på afbetaling. Derfor er der også rigtig mange webshops, der tilbyder denne mulighed. 

Men vidste du, at også mange af de fysiske butikker, giver dig mulighed for benytte dette tilbud? Hvis ikke du finder skilte med afbetalingsordninger rundt i butikken, som nærmest er usandsynligt, hvis de tilbyder dette, så skal du bare spørge til servicen ved de ansatte.

Her kan du finde elektronik på faktura online:

Proshop.dk Geekd.dk Evermart.dk Coolshop.dk Bahne.dk

 

Hvilket elektronik kan købes på afbetaling?

Der er faktisk rigtig mange muligheder, når vi snakker om køb af elektronik på afbetaling. Det kan være du mangler et nyt TV, for at kunne streame alle de nyeste tjenester. 

Måske skal der en ny computer til, for at sønnike kan game på lige fod med kammeraterne. Datteren brokker sig måske lidt for meget over sin gamle mobiltelefon – ja der kan være mange grunde til, at der skal købes nyt elektronik.

Du kan faktisk mere eller mindre købe alt elektronik på afbetaling i dagens Danmark. Det er nemlig efterhånden de fleste udbydere af elektronik, der tilbyder denne service. 

Kan alle købe elektronik på afbetaling?

At købe på afbetaling, kan være en fantastisk mulighed og hjælp for de fleste. Især kan det være en fordel og virke mere overskueligt for mange, at beløbet kan deles op i mindre afbetalinger, f.eks. når vi snakker de meget tunge udgifter som et TV eller computer.

Der er faktisk ingen regler for, hvem du skal være eller hvor meget du skal tjene, for at kunne købe elektronik på afbetaling. Det er en hjælp, som alle over 18 år kan benytte sig af, høj som lav, mand som kvinde. 

Dog med den ene undtagelse, hvis du er registreret i RKI. Så vil du nemlig ikke kunne købe på afbetaling nogen steder, hverken online eller i de fysiske butikker.