Det er så irriterende, at udsalget altid starter lige efter man har brugt alle pengene på julen og julegaver. Rigtig mange familier har en aftale om, kun at give børnene i familien julegaver – men trods det, kan det nu stadig være en halvdyr opgave. 

OG igen i år blev din garderobe så forsømt og mangler at blive fornyet. Dit hverdagstøj er ved at være tyndslidt, dit pæneste gå-i-byen-tøj er mere umoderne end 80’ernes bundesliga hår og det er bare et sølle syn, der møder dig i kældeskabet hver dag.

Så er det måske værd at overveje, et køb af tøj på afbetaling.

Find tøj på afbetaling her

At købe tøj på afbetaling, er ikke kun for kvinder og børn, dette er nemlig også en mulighed for mænd. For vi kan jo alle, på den en eller den anden måde, have brug for nyt tøj på et tidspunkt, hvor det kan være lidt småt med pengene.

Og udvalget er ikke mindre, bare fordi du vælger at købe tøj på afbetaling. Der er nemlig mange webshops der tilbyder denne service. 

Her kan du finde alle dine yndlingsmærker, som måske Vero Moda, Fransa, Liberté, Geographical Norway, Mads Nørgaard, Levi’s, Just Junkies, MOSS Copenhagen og mange flere. Så der er gode muligheder for, at du finder lige det du mangler.

Mulieres Bahne.dk Besos.dk Infront.dk Mens-wear.dk

 

Er det ikke noget bøvl at købe på faktura?

Absolut ikke – tværtimod. 

Hvis du er vant til handle online, så er det ikke svært, at købe tøj på afbetaling. Du skal nemlig gøre lige præcis som du plejer. Den eneste forskel er når du kommer til betalingen. Her skal du nemlig vælge afbetaling eller faktura som betalingsmåde.

Når du har valgt dette vil du blive bedt om, at udfylde en lille formular og din efterspørgsel for kredit er nu sat i gang. 

Værd at vide når du køber tøj på afbetaling

At købe tøj på afbetaling kan være den skønneste hjælp, når pengene er små. Men det er vigtigt at huske, at pengene altid skal betales tilbage. Så det er en rigtig god idé, at overveje et køb, inden du springer ud i at købe af tøj på afbetaling.

For at kunne købe tøj på afbetaling, vil kreditorerne tjekke din baggrund i RKI. Du kan nemlig ikke få kredit til dit køb, hvis du er registreret her. Så det skal du også lige have med i baghovedet.